Menu
https://www.gebrderooij.nl/en-meer

En meer…

“Gezamelijk kijken wij naar de mogelijkheden en doeltreffendheid om het energieverbruik omlaag te brengen.” Tjits Hilhorst

​Gezien de huidige wet- en regelgeving op gebied van energieverbruik kunnen wij u adviseren welke maatregelen er in úw situatie het beste resultaat zullen geven. We kijken dan gezamenlijk naar de mogelijkheden en doeltreffendheid om het energieverbruik omlaag te brengen en tevens een comfortabeler binnenklimaat te realiseren. Daarnaast kunnen we u op weg helpen met de aanvraag van eventuele beschikbare subsidies.

Wanneer een gebouw aan een bepaalde EPC norm dient te voldoen kunnen wij het traject in gang gaan zetten om het gebouw te laten labelen en kunnen wij tevens een advies uit brengen waarin de benodigde aanpassingen worden benoemd om het beoogde label te realiseren.

Onlangs hebben we dit traject voor een kantorencomplex van 5200m² mogen uitvoeren aangezien er een nieuwe huurder de eis stelde dat het pand aan een bepaald label diende te voldoen zodat het MVO van de onderneming niet zou worden ondermijnd .

Maatregelen welke o.a. te nemen zijn;

  • Zonnecollectoren
  • Breed scala aan isolerende werkzaamheden
  • Isolatieglas
  • Installatietechniek ( luchtbehandeling, cv etc.)
Sitemap | Algemene Voorwaarden